ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πάνε οι εποχές που ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός περιοριζόταν σε ένα κακομοιριασμένο πλαστικό δεντράκι στην άκρη του σαλονιού, τώρα τα πάντα μπορούν να είναι γιορτινά, ακόμα κι εσύ. Και γιατί όχι και τα γένια σου!

Έχεις αρχίσει να μπαίνεις στο mood των εορτών και σκέφτεσαι αν είναι νωρίς για να στολίσεις; Κοίτα γύρω σου, τα Χριστούγεννα είναι μία ανάσα μακριά και όλα έχουν αρχίσει να μας το θυμίζουν! Ωστόσο, ήρθε ο καιρός να να λάμψεις κι εσύ με την παρουσία σου σε κάθε χώρο, θυμίζοντας σε όλους πως πάνω απ΄ όλα τα Χριστούγεννα είναι μία φωτεινή γιορτή!

Μην περιοριστείς μόνο στο σπίτι, στολίσου ανάλογα κι εσύ! Και όχι, δεν εννοούμε να φορέσεις ένα από εκείνα τα φρικτά πουλόβερ με τα χιόνια, τα σπιτάκια, τα δεντράκια, τον Άη Βασίλη, την κυρά του και τους Αγίους Σαράντα μαζί… Αυτά είναι για τους παλιούς.
Εσύ σαν trendy και hip νέος της εποχής πρέπει να ξεχωρίζεις (μη σου πω κι απ΄ το φεγγάρι ακόμα) και να κάνεις τη διαφορά. Αν έχεις γένια είναι πανεύκολο. Αν δεν έχεις, προλαβαίνεις να τα μακρύνεις μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, για να φορέσεις αυτά τα μικρά λαμπάκια γενειάδας που κάνουν θραύση!

Πρόκειται για τη νέα τρέλα που ξεπούλησε (ναι, αλήθεια), αλλά μην αγχώνεσαι η εταιρεία firebox, που τα πουλάει, υπόσχεται να αναπληρώσει το stock της με νέα παραλαβή σύντομα, οπότε έσω έτοιμος.
Κοστίζουν κάτι λίγο παραπάνω από 12 ευρώ και αποτελούνται από 18 πολύχρωμα λαμπάκια led με μπαταρία, σε χάλκινο καλώδιο 90 εκατοστών με κλιπς για την σωστή εφαρμογή. Και για να μην ανησυχείς μήπως μετατραπείς σε… «καιόμενη βάτο», έχουν και εγγύηση ψυχρής λειτουργίας.

Όχι μόνο θα κλέψεις όλα τα βλέμματα από την σύντροφό σου που ντύνεται συνήθως κάτι ανάμεσα σε ντισκομπάλα και φωτοβολταϊκό πάρκο, ενώ εσύ περνάς απαρατήρητος, θα κάνεις κι όλους τους φίλους σου να ζηλέψουν που δεν μπορούν να τα φορέσουν κι εκείνοι, επειδή ξύρισαν τα μούσια τους γιατί νόμισαν πως η μόδα «σεπτός ποιμενάρχης» πέρασε
Αν πάλι δεν μπορείς να περιμένεις μέχρι τη νέα παραλαβή και θες εδώ και τώρα ένα «Εxtreme makeover: Christmas Beard Εdition», μπορείς να αναβαθμίσεις την εμφάνισή σου με μπαλίτσες δέντρου ειδικά φτιαγμένες για τα γένια σου, με μόλις 10.50 ευρώ που μπορείς να προμηθευτείς άμεσα από την ίδια εταιρεία για να γίνει η δουλειά.