ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Το σεξ με τον άνθρωπο που έχεις χωρίσει, είναι από αυτά που συνήθως λένε ότι δεν πρέπει να κάνουμε, αφού δεν μας βοηθάει να πάμε μπροστά.
Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι ακολουθούν τις συμβουλές, φίλων και ειδικών σε θέματα σχέσεων.
Αυτός είναι και ο λόγος που το σεξ με πρώην, είναι κάτι αρκετά διαδεδομένο, όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα «Bild».

Η ερωτική επανασύνδεση δεν είναι δύσκολο να συμβεί. Πρώτα συναντιέστε για έναν καφέ ή για ποτό, χωρίς να έχετε απαραίτητα κάτι άλλο στο μυαλό σας, θέλοντας μόνο να συζητήσετε τα παλιά!  Το σώμα όμως έχει μνήμη και συχνά καταλήγετε στο κρεβάτι.

Υπάρχουν όμως έξι τουλάχιστον λόγοι για τους οποίους αξίζει να κάνεις σεξ με πρώην.

1. Η απόλυτη οικειότητα

Όταν έχουμε απέναντί μας κάποιον που δεν γνωρίζουμε, είμαστε κάπως μαζεμένοι. Στην περίπτωση όμως του πρώην, δεν ισχύει κάτι τέτοιο αφού ξέρουμε σχεδόν κάθε σπιθαμή του σώματός του.

2. Ο οργασμός στο… τσεπάκι σας

Επειδή είστε ιδιαίτερα εξοικειωμένος με το σώμα του, ξέρετε τις ερωτογενείς του περιοχές, δηλαδή, τα κουμπιά του.

3. Είστε αυθόρμητος

Εννοείτε πως είστε πιο χαλαρός, δεν χρειάζεται να προσποιείστε και μπορείτε να κάνετε ότι σας άρεσε το χρονικό διάστημα που ήσαστε μαζί: δηλαδή να κάνετε σεξ και μετά να απολαύσετε μία ταινία τρώγοντας πίτσα.

4. Δεν χρειάζεστε να του…ανοιχτείτε

Ούτε να του πείτε τι κάνετε στη ζωή σας, αλλά και ούτε να δώσετε εξηγήσεις γιατί τον θυμηθήκατε.

5. Απολαύστε μαζί ένα χαλαρό πρωινό

Μπορείτε να ξυπνήσετε το πρωί μαζί αντί να τον ξεφορτωθείτε βραδιάτικα. Εκτός εάν διαψεύσει τις προσδοκίες σας στο κρεβάτι.

6. Δεν περιμένετε τηλεφώνημά του μετά το σεξ

Ούτε χρειάζεται να κοιτάτε συνεχώς το κινητό για να δείτε εάν έχετε SMS. Εφόσον έχετε χωρίσει, το χθεσινό βράδυ ήταν μόνο για σεξ. Τελεία και παύλα!