ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Φαίνεται πως τα θέματα που είχε με την αποχώρηση από τον Alpha του Νίκου Μουτσινά, δεν τα έχει ξεπεράσει ακόμα ο αντιπρόεδρος του καναλιού, Δήμος Βερύκιος, ο οποίος σήμερα ξέσπασε με πρωτοφανή τρόπο εναντίον του.

Πιο συγκεκριμένα, αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις Μουτσινά για το «κόψιμο» του Sunday Live, οι οποίες προβλήθηκαν στην εκπομπή Happy Day, πριν την ώρα του Δήμου Βερύκιου.

 

Στην εβδομαδιαία στήλη της για το mediamagazine.gr «Τηλε… κάματο», η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, διατυπώνει την άποψή της για το ριάλιτι:

«Σε καμία περίπτωση δε δεν δέχομαι την «δικαιολογία» ότι το Sunday Live δεν μπόρεσε να σταθεί λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού με το Survivor.
Άλλο να μην κάνεις 30άρια με το ριάλιτι αυτό απέναντί σου και άλλο να φέρνεις 10%. Και το «Τατουάζ» του Alpha και άλλες εκπομπές έχουν τον ίδιο αντίπαλο, αλλά έχουν ικανοποιητικά ποσοστά τηλεθέασης. Αχαρακτήριστοι οι χαρακτηρισμοί του Δήμου Βερύκιου για τον Νίκο Μουτσινά στο «Happy day»: «Αποτυχημένος καράφλας. Αν είχε μεσουρανήσει θα ήταν εδώ. Έφυγε, λάκισε και βρήκε την καταστροφή», είπε. Απορώ γιατί τόση κακία…»

Διαβάστε ολόκληρο το «Τηλεκάματο» της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου ΕΔΩ