ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η Δήμητρα Παπαδήμα, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή Μετά τα Μεσάνυχτα και την Ελεονώρα Μελέτη.

Η ηθοποιός έχει αποδείξει και στο παρελθόν, σε άλλες συνεντεύξεις της, ότι δεν μασάει τα λόγια της και δεν διστάζει να αποκαλύψει πράγματα, τα οποία δύσκολα θα ομολογούσε κάποιος άλλος.
Η Δήμητρα Παπαδήμα, μίλησε μεταξύ άλλων και για την μοναδική κατάχρηση που έχει κάνει το σεξ.
«Γράφω ημερολόγιο από τα 13 μου. Πρέπει να τα κάψω να μην τα δει το παιδί μου γιατί θα φρικάρει. Τα ξέρει όλα για τις σχέσεις μου και τους εραστές μου.Μία κατάχρηση έχω κάνει κι εγώ στη ζωή μου, τη φυσιολογική! Αυτή που κάνει τους ανθρώπους ενήλικες πια σε κάποια ηλικία, δεν έχουν απωθημένα και είναι κανονικοί άνθρωποι. Ο έρωτας!
Δεν ξέρω αν λέγεται σεξ ή έρωτας, αυτή την κατάχρηση έχω κάνει. 26 χρόνια είμαι με τον Γιάννη, πριν τα 26 όμως; Από τα ποτά, ναρκωτικά, τσιγάρα και τα λοιπά, το σεξ, ο έρωτας είναι υγεία. Σεξ, έρωτας, δεν ξέρω… Αυτή την κατάχρηση έχω κάνει στη ζωή μου! Χωρίς ανταλλάγματα, το έκανα με την ψυχή μου, δεν ζητούσα τίποτα.
Ήμουν έξι χρόνια με έναν μεγαλοσκηνοθέτη, είδες ποτέ να κάνω ταινία μαζί του; Όταν είμαι καλά είμαι πιστή, όταν δεν είμαι καλά, δεν είμαι πιστή… Οι σύντροφοί μου σκασίλα μου αν ξέρουν ότι δεν είμαι πιστή. Τώρα τι θα σου πω αν έχω απιστήσει τον Γιάννη Μποσταντζόγλου; Είναι ο άντρα της ζωής μου…» είπε.
Δείτε το βίντεο

Πηγή βίντεο: zappit.gr