ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η Meghan Markle χαρακτηρίζεται για την κομψότητά της και την ικανότητά της να μετατρέπει τα πιο απλά ρούχα στα πιο εξεζητημένα look . Όμως αυτή τη φορά η εμφάνιση της συζητήθηκε έντονα και όχι μόνο για τον πετυχημένο συνδυασμό χρωμάτων!

Τα σύνολα που επέλεξε για τις δημόσιες και επίσημες εμφανίσεις της τις τελευταίες ημέρες, που το πριγκιπικό ζεύγος βρίσκεται σε περιοδεία έχουν εντυπωσιάσει με την απλότητα τους και έχουν συγκεντρώσει μόνο θετικά σχόλια. Αυτή τη φορά όμως, η «ταμπέλα» της καλοντυμένης, έπεσε θύμα… «ετικέτας»!

Η Meghan Markle φορούσε ένα κατακόκκινο φόρεμα, επιλεγμένο ειδικά να παραπέμπει στα χρώματα της σημαίας της Τόνγκα και όλα τα φλας άστραψαν, όταν το ζευγάρι άρχισε να κατεβαίνει την σκάλα του αεροπλάνου πιασμένοι τρυφερά από το χέρι.
Ο συνδυασμός ήταν σε πρώτη ανάλυση πραγματικά αξιοπρόσεκτος, καθώς το κεντημένο κόκκινο φόρεμα, αξίας 345 λιρών, είχε συνδυαστεί με μπλε σουέντ, ψηλοτάκουνες γόβες και ένα μαύρο clutch τσαντάκι Christian Dior, αλλά μία… μικρή λεπτομέρεια έκανε τη διαφορά!

Αφού οι φωτογράφοι κατέγραψαν τις πρώτες εικόνες, εστιάζοντας φυσικά στο αν κάτω από το φόρεμα διαγράφεται η εγκυμοσύνη της Δούκισσας, τα βλέμματα τράβηξε τελικά… το στρίφωμα του φορέματος.
Η ταμπελίτσα του ρούχου κρεμόταν ακόμα, αφού είχε κατά λάθος ξεχάσει να την αφαιρέσει πριν το φορέσει, προφανώς, πολύ βιαστικά!

Μόλις αντιλήφθηκαν όλοι το στυλιστικό ατόπημα της Δούκισσας, η επίσκεψη στην Τόνγκα είχε ήδη περάσει στα ψιλά γράμματα και το μόνο που συζητούσαν ήταν η υπόθεση «ετικέτα», που έκανε το γύρο του κόσμου με άπειρα σχόλια στα μέσα ενημέρωσης.