ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μπήκε στο Nomads και λίγες ημέρες μετά τα δημοσιεύματα ήθελαν ο σύντροφός της, Δημήτρης Μηλιώνης, να έχει σχέση με την Σταρ Ελλάς 2018, Ιωάννα Μπέλλα.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, είναι μαζί με τον επιχειρηματία 4 χρόνια και στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads, ζήτησε να αποχωρήσει γιατί δεν αντέχει να είναι μακριά του. (δείτε εδώ τι είπε για τον σύντροφό της)
Το πρωί της Πέμπτης, μίλησε η μητέρα της, Κατερίνα Ζερβάκη, στην εκπομπή Πρωινό  και στη  δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη, για όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάσημα.

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Μπέλλα: Είναι τελικά το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Αλεξανδράκη – Μηλιώνη; (vid)

Η δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων την ρώτησε για τις φήμες που θέλουν τον σύντροφο της κόρης της να έχει κάνει άλλη σχέση.
«Η αλήθεια είναι ότι ο Δημήτρης δεν ήθελε να μπει η Δήμητρα στο παιχνίδι για τους δικούς του λόγους. Βέβαια, όταν βρεθήκαμε στα Studio Kappa για να αποχαιρετήσουμε την Δήμητρα, τους είδα καλά μαζί, δεν ξεκόλλαγαν. Ήταν δυο ώρες στο αυτοκίνητο και μιλούσαν. Τον Δημήτρη τον πήρα τηλέφωνο στη γιορτή του. Μου είπε “να μας ζήσει η Δημητρούλα”. Tα άκουσα πως ο Δημήτρης βγήκε με άλλη. Καμιά φορά το “τόσο” το κάνουν και άλλο “τόσο”. Σε ξεχωριστές παρέες ήταν. Μετά συνενώθηκαν. Ο αδερφός της μόλις είδε πως κατά κάποιον τρόπο θίγεται η Δήμητρα είπε να πάρει τον λόγο. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Ξέρω ότι έχει υπάρξει επικοινωνία με τον Δημήτρη», ανέφερε μεταξύ άλλων η μητέρα της Δημήτρης Αλεξανδράκη.
Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί