ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μία δήλωση της Σταρ Ελλάς, Ιωάννας Μπέλλα, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ταϊλάνδη για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Universe, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των περισσότερων γυναικών.

Η Ιωάννα Μπέλλα, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τη σωματική βία που έχει υποστεί από σύντροφό της είπε μεταξύ άλλων:

Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».
Αυτή η δήλωση προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά, η οποία ζήτησε να σταματήσει η προβολή του βίντεο στην εκπομπή της. (Δείτε εδώ την αντίδραση της Φαίης Σκορδά και τις δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα)

Διαβάστε επίσης: Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα στη Φαίη Σκορδά για τις δηλώσεις της που προκάλεσαν σάλο!

Η Έλενα Χριστοπούλου, είναι ανάμεσα στις γυναίκες που θέλησαν να τοποθετηθούν και να στείλουν ένα μήνυμα για την κακοποίηση των γυναικών, τη σωματική και λεκτική βία και απάντησε στην Ιωάννα Μπέλλα.
«Βγήκε χτες ένα εστεμμένο κορίτσι 20 χρονών και κάτι και είπε ότι όλες έχουμε φάει ένα χαστούκι στη ζωή μας από τον άνδρα μας. Δεν ισχύει αυτό, το καταλαβαίνετε εσείς ειδικά τα μικρά κορίτσια. Και τέλος πάντων, επειδή όλα από ένα χαστούκι ξεκινάνε και μετά λες δεν θα ξαναγίνει και μετά συνεχίζει και είναι πιο σκληρά τα πράγματα και η ιστορία αυτό δείχνει, δεν έχει κανείς το δικαίωμα να σηκώνει ποτέ χέρι πάνω σου, κανείς», είπε.
Τέλος αναφέρθηκε σε μία ημέρα θλιβερή, όπου έχει γίνει η κηδεία ενός νέου κοριτσιού που βιάστηκε και δολοφονήθηκε από δύο νταήδες, στη Ρόδο.
Δείτε το βίντεο