ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πριν από λίγες ημέρες, η οικογένειά τους μεγάλωσε και ήρθε στη ζωή η δεύτερη κόρη τους.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο σύντροφός της Φώτης Μπενάρντο, δείχνουν να είναι πιο δεμένοι από ποτέ. Οι στιγμές οικογενειάκης ευτυχίας που ζουν, δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα.

Η ηθοποιός, απολαμβάνει κάθε στιγμή που έχει με τα παιδιά της και ο σύντροφός της βρίσκεται πάντα στο πλάι της.
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ανήρτησε μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, λίγο πριν γεννηθεί η κόρη της, την οποία δεν είχε δημοσιεύσει. Θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικυακούς της φίλους, μερικές τρυφερές σκέψεις της, για τον σύντροφό της και έγραψε:
«Ό,τι ονειρεύτηκα και επιθύμησα, το απέκτησα μαζί με τον Φώτη. Και τελικά νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα. Το μαζί. Να θες τα ίδια και να πολεμάς γι’ αυτά. Μαζί».
Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

Αυτή τη φωτογραφία την τράβηξε η @mariadelakou λίγες ώρες πριν έρθει στο φως η δεύτερή μας κόρη. Στο φόντο είμαστε πάλι οι δύο μας φωτογραφημένοι απ τον @mariostheologis λίγο πριν γεννηθεί το πρώτο μας κορίτσι.. Ό, τι ονειρευτηκα και επιθυμησα, το απέκτησα μαζί με τον Φώτη. Και τελικά νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα. Το μαζί. Να θες τα ίδια και να πολεμάς γι' αυτά.. Μαζί. ********************************** #thebenardos #familygoals #9monthspregnant #inlove #husbandandwifeteam

A post shared by Penelope (@penelopeanastasopoulou) on