Τετάρτη, Δεκέμβριος 19, 2018
Αρχική ΓΝΩΜΕΣ «Η Φουρέιρα για να καλοπιάσει τους συμπατριώτες της & να κερδίσει ένα...

«Η Φουρέιρα για να καλοπιάσει τους συμπατριώτες της & να κερδίσει ένα 12άρι από αυτούς, παρασύρθηκε σε μια πολύ σοβαρή γκάφα…»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η Ελένη Φουρέιρα, μαζί με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας στη Eurovision, έβγαλαν μία κοινή φωτογραφία, σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.
Στην εβδομαδιαία στήλη της για το mediamagazine.gr «Τηλε… κάματο», η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, διατυπώνει την άποψή της για τη συγκεκριμένη φωτογραφία…

Περίμενα από την Ελένη Φουρέϊρα, πιο σοβαρή αντιμετώπιση της γκάφας ολκής που έκανε με τη χειρονομία με τον αλβανικό αετό (σύμβολο αλυτρωτισμού- εκτός από την απεικόνιση του στην αλβανική σημαία) παρέα με τον συντοπίτη της Αλβανό τραγουδιστή που συμμετέχει κι αυτός στο Φεστιβάλ τραγουδιού  της Γιουροβίζιον, στη Λισαβόνα.
Να δεχτώ ότι δεν ήξερε τη σημασία του συμβόλου, να το δεχτώ. Σίγουρα βέβαια ο συντοπίτης της μια χαρά και ήξερε και την παρέσυρε. Όταν όμως εκείνη συνειδητοποίησε , μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, το λάθος της αντί να μας μιλάει για τη μουσική που μας ενώνει, δεν έπρεπε να ζητήσει συγνώμη για το σοβαρό ατόπημα; Για να καλοπιάσει τους συμπατριώτες της και να κερδίσει ένα δωδεκάρι από αυτούς, παρασύρθηκε σε μια πολύ σοβαρή γκάφα…
Είναι φορές που η άγνοια -αν θεωρήσουμε ότι αυτό συμβαίνει-δημιουργεί τεράστια προβλήματα. Και στην προκειμένη περίπτωση έκανε και πολύ κακό στον εαυτό της καθώς δικαίωσε αυτούς που ενοχλήθηκαν από το γεγονός ότι ανατέθηκε από το ΡΙΚ, στη συγκεκριμένη, η εκπροσώπηση της Κύπρου.

Διαβάστε ολόκληρο το «Τηλε… κάματο» της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου ΕΔΩ!