ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η Μικαέλα Φωτιάδη, αποχώρησε από το GNTM και ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου.

Ακόμα και τη στιγμή που αποχωρούσε, είχε πει ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι φεύγει εκείνη και παραμένει η Άννα Αμανατίδου, στο παιχνίδι.
Το διάστημα της παραμονής της στο ριάλιτι μόδας, είχε κατηγορήσει πολλές φορές τη συμπαίκτριά της. Μιλώντας με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, έδειξε να έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά της, αφού βασίστηκε στα λεγόμενα της Μέγκι και αυτά που έλεγε εκείνη για την Άννα.
«Το ότι είναι Instagrammer, το ότι έχει ψεύτικους followers, είναι πράγματα που μου τα είχε πει η Μέγκι που τη γνώριζε πριν από το παιχνίδι, γι’αυτό και υποστήριζα κάποια πράγματα, δεν την ήξερα από πριν γι’αυτό θέλω να της ζητήσω και συγνώμη για τη συμπεριφορά μου, γιατί ήμουν λίγο υπερβολική. Όντως στην αρχή δεν πίστευα σε εκείνη, θεωρούσα ότι δεν κάνει για μοντέλο. Στη συνέχεια όμως έδειξε ότι το θέλει πολύ, προσπάθησε και είναι ακόμα μες το σπίτι, αυτό κάτι σίγουρα λέει. Ελπίζω να μη στενοχωρηθεί για όλα αυτά που έχω πει για εκείνη. Ξέρετε όμως ότι μας κάνουν συνεντεύξεις, μιλάμε για όλες τις κοπέλες, επιλέγουν να δείχνουν τα σχόλια μόνο για την Άννα, όμως δεν είναι έτσι. Και καλά λόγια που έχω πει για την Άννα, ότι τη θαυμάζω, δεν το έχει δείξει η τηλεόραση. Τα διπρόσωπη τα έλεγα στην αρχή και ήταν τα λόγια που έλεγε η Μέγκι. Δεν με παρέσυρε η Μέγκι, απλά την ήξερε πριν από το παιχνίδι. Αν ήμουν σωστή, θα μίλαγα με την Άννα, θα τη γνώριζα πρώτα σαν άνθρωπο και μετά θα την έκραζα, αυτό που έκανα εγώ ήταν λάθος γιατί στηρίχτηκα πάνω σ΄αυτά που είπε η Μέγκι και το υποστήριξα χωρίς να ξέρω την Άννα και γι’αυτό της ζητάω συγνώμη.»
Δείτε το βίντεο