Αρχική BEAUTY & FASHION Κι όμως αυτή η γυναίκα είναι 54 ετών – Αποκαλύπτει πως τα...

Κι όμως αυτή η γυναίκα είναι 54 ετών – Αποκαλύπτει πως τα καταφέρνει – photos

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δείχνει τουλάχιστον 30 χρονών και σίγουρα την ζηλεύουν όλες της οι φίλες. Η Πάμελα Τζέι δεν θυμίζει σε τίποτα μια γυναίκα 54 ετών. Το μεταξένιο της δέρμα, οι ελάχιστες ρυτίδες και τα υγιή της μαλλιά την δείχνουν 30 ετών, τουλάχιστον.

Φυσικά και διαθέτει κάποια μυστικά που την βοηθούν να μην «μεγαλώνει» ποτέ. Κάποια από αυτά είναι η καθημερινή άσκηση γιόγκα, η υγιεινή διατροφή και το λάδι καρύδας.

Μάλιστα αυτό είναι και το μεγαλύτερο μυστικό της ομορφιάς της αφού το χρησιμοποιεί, στο φαγητό, στο σώμα της και στα μαλλιά της.
Η διατροφή της περιλαμβάνει μόνο κοτόπουλο, πολύ νερό, φρέσκα λαχανικά, πολλές σαλάτες, ξηρούς καρπούς και μαύρη σοκολάτα.

Η Πάμελα έχει αναδειχθεί η «βασίλισσα» των social media τις τελευταίες ημέρες.

Η ίδια παραδέχεται: «Πολλές φορές αναγκάζομαι να δείξω την ταυτότητά μου σε ανθρώπους που δεν πιστεύουν πως είμαι 54 ετών. Βέβαια μερικές φορές και εγώ κοιτάζομαι στον καθρέφτη και δεν πιστεύω ότι είμαι τόσο μεγάλη. Νιώθω σαν να έχω μείνει κάπου στα 30».

Το κακό βέβαια είναι ότι δυσκολεύεται λίγο στα ραντεβού της…

«Το να βγω ραντεβού με έναν άντρα δεν είναι και το πιο εύκολο. Συνήθως με πλησιάζουν αρκετά μικρότεροι σε ηλικία, που δεν ξεπερνούν τα 30 χρόνια. Όταν τους λέω την ηλικία μου δεν με πιστεύουν. Σίγουρα δεν είμαι η τέλεια γυναίκα αλλά είμαι υπερήφανη για την εμφάνισή μου».