ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Θέλουμε να αρέσουμε πρωτίστως σε εμάς και ασφαλώς να κερδίσουμε τις εντυπώσεις και τα βλέμματα θαυμασμού των ανδρών.

Γράφει η κωνσταντίνακόκκολα
Υπάρχουν όμως και αυτές οι κακές μέρες, που έχουμε περάσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη και μάλλον δεν ξέρουμε που πρέπει να σταματήσουμε. Πολλές φορές το άγχος που μας δημιουργεί ένα ραντεβού, μας κάνει να κρύβουμε το αληθινό μας πρόσωπο, κάτω από ατέλειωτες στρώσεις μακιγιάζ, ή να μη δίνουμε σημασία σε πράγματα που είναι σημαντικά.

Παρόλο που ο έρωτας είναι τυφλός και σίγουρα ο σύντροφος μας, μας βρίσκει υπέροχες, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες!
Τα αγόρια είναι αρκετά ευαίσθητα σε κάποια θεματάκια ομορφιάς και παρόλο που λένε εμάς τις γυναίκες αυστηρές, δεν πάνε καθόλου πίσω και εκείνοι. Η λίστα είναι ασφαλώς μεγάλη, αλλά θα δούμε τα πιο συνηθισμένα λάθη-υπερβολές που κάνουμε και τους τρομάζουν.

Ξηρό/τραχύ δέρμα

Στον έρωτα πρωταγωνιστούν όλες οι αισθήσεις, δεν φτάνει να δείχνετε ωραία μόνο, οι άντρες εκτιμούν ιδιαίτερα το απαλό δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αφιερώσουμε χρόνο για την ενυδάτωση του δέρματος, αλλά και την απολέπιση. Μην βαριέστε, αλήθεια είναι σημαντικό!

Αποτρίχωση

Πολύ συχνά εμείς οι γυναίκες κοιτάμε τα πόδια μας και οι τρίχες δεν φαίνονται, όμως αν ακουμπήσεις με τα χέρια σου τις γάμπες τις νιώθεις να αγκυλώνουν. Το ίδιο ακριβώς, θα συμβεί και στον καλό σας όταν σας χαϊδέψει. Σίγουρα σας έχει πει άπειρες φορές, ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει, είναι να είναι μαζί σας και δεν τον νοιάζει πως είστε, άλλα μην τον πιστεύετε, λέει ψέματα! Ακόμα κι αν δεν σας το πει, τα αξύριστα πόδια και οι μασχάλες τον ξενερώνουν απίστευτα.

Πολύ άρωμα

Υπάρχει κανόνας για το πόσο άρωμα θα βάλουμε, τον οποίο δεν τηρεί σχεδόν καμία μας. Ξεκινάμε με λίγο, στη συνεχεία βάζουμε κι άλλο λίγο, ρίχνουμε στα ρούχα, τα μαλλιά και είμαστε ικανές να ψεκάσουμε τα πάντα! Αν καταφέρουμε να μην λιποθυμήσουμε, θα πάμε στο ραντεβού μας και θα τον ρίξουμε σίγουρα «ξερό», αν έχει και κανένα άσθμα, μπορεί να χρειαστεί να πιούμε τον καφέ μας, σε κανένα νοσοκομείο. Δυστυχώς σχεδόν όλες χάνουμε το μέτρο με το άρωμα, κάντε μία υπεράνθρωπη προσπάθεια και περιοριστείτε στα 3 ψεκάσματα. Σοβαρά δεν το αντέχουν καθόλου το πολύ!

Υπερβολικό μακιγιάζ

Δεν μπορούν τις πολλές στρώσεις make up, το contouring επίσης τους φρικάρει, που μπορεί να είναι μόδα και να δείχνει τέλεια στις φωτογραφίες, αλλά από κοντά δεν το λες και πολύ φυσικό. Γενικά τους αρέσει το φυσικό μακιγιάζ, αυτό που έχουμε περάσει ώρες μπροστά στον καθρέφτη για να το πετύχουμε, το μακιγιάζ δείχνω άβαφη! Βέβαια το μακιγιάζ είναι προσωπική υπόθεση κάθε γυναίκας κι αν εσείς θέλετε να κάνετε έντονο μακιγιάζ, να το κάνετε. Δεν τους αρέσει πάντως καθόλου κι αν βρεθείτε ποτέ σε ανδροπαρέα, είναι από αυτά που σχολιάζουν άσχημα.

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Τους τρομάζουν, δεν μπορούν να σε κοιτάξουν στα μάτια! Είναι μόδα και σίγουρα αρέσουν πολύ σε εμάς τις γυναίκες, τα αγόρια πάντως παθαίνουν αλλεργία, ειδικά αν ξυπνήσεις το πρωί με το μαλλί αφάνα, άβαφη, αλλά με βλεφαρίδα κάγκελο, υπάρχει περίπτωση να μην τους δεις ποτέ ξανά!

Lip gloss

Αυτό πραγματικά κάνει εντύπωση στις περισσότερες από εμάς! Τα χείλη μας δείχνουν ζουμερά και ενυδατωμένα και τα λατρεύουμε! Για εκείνους πάλι είναι ένας μεγάλος εχθρός, αφού μπορεί και να μην σε φιλήσουν εξαιτίας του gloss. Αυτοί το βλέπουν ως ένα αηδιαστικό πράγμα, που κολλάει στα χείλη τους μόλις φιληθείτε. Αν θέλετε λοιπόν να σας φιλήσει…

Smokey-eye

Το έντονο βλέμμα τους τρομάζει, τα έντονα χρώματα στα μάτια τους τρομάζουν! Εμάς πάλι μας αρέσει το smokey eye κι αν γίνει σωστά θα αναδείξει το βλέμμα σας και το χρώμα των ματιών σας. Το πρόβλημα είναι στην υπερβολή, όταν το παρακάνουμε και τα μάτια μας μοιάζουν μουτζουρωμένα. Επίσης, πρόβλημα υπάρχει, όταν αρχίσει να καταρρέει το Smokey-eye και καταλήγει μετά από λίγες ώρες στο μάγουλο.

Υπερβολικά έντονα φρύδια

Τα έντονα φρύδια είναι στην μόδα και σίγουρα αυτό δεν είναι το πρόβλημα, απλά πολλές φορές υπερβάλουμε με το βάψιμο του φρυδιού και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνει σκληρό το βλέμμα μας και να τους φρικάρει αρκετά.