ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ο Μένιος Φουρθιώτης και η μεσημεριανή εκπομπή Αποκαλυπτικά προβάλλονται εδώ και αρκετά χρόνια μέσα από την συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού EPSILON. Τα ποσοστά τηλεθέασης είναι υψηλά και μέχρι στιγμής κανένα πρόγραμμα που βρέθηκε απέναντί του δεν κατάφερε να το ξεπεράσει σε τηλεθέαση.

Διαβάστε επίσης: Τηλεθέαση: Σαρωτικά ποσοστά για τον Παπαδόπουλο – Άντεξε το MasterChef;

Ωστόσο, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ κάνει την ανατροπή και εντάσσει απέναντι από τον Μένιο τη Σάσα Σταμάτη. Η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδόπουλού, στη στήλη της «Τηλε… κάματο» για το mediamagazine.gr, σχολιάζει την επιλογή του ΣΚΑΪ:
«Να λοιπόν που ο Μένιος Φουρθιώτης αποκτά από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αντίπαλο. Στον ΣΚΑΪ για ένα δίωρο θα βρίσκεται απέναντί του η Σάσα Σταμάτη με την ομάδα της (δεν μου λέει και πολλά η σύνθεσή της, αλλά θα δείξει την αξία της επί της μικρής οθόνης) φωνάζοντας «Ο λα λα».Δεν μεροληπτώ επειδή έχω μια φιλική συνεργασία με τα «Αποκαλυπτικά» στα θέματα τα τηλεοπτικά. Ο Φουρθιώτης έχει ακούσει και διαβάσει ουκ ολίγα από εμένα τόσο σε αυτό το site, όσο και από την καθημερινή στήλη μου στον «Ελεύθερο Τύπο» για τον προσωπικό του λόγο στα «Αποκαλυπτικά». Μέχρι στιγμής ό,τι έκατσε απέναντι του δεν κατάφερε να τον υποσκελίσει. Έτσι η Σάσα Σταμάτη έχει…»

Διαβάστε ολόκληρο το «Τηλε… κάματο» ΕΔΩ