ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
O δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτει ότι η αγωγή στη Φαίη Σκορδά και τον ΑΝΤ1, ήταν μόνο η αρχή αφού θα ακολουθήσουν και άλλες μηνύσεις. (δείτε εδώ τι αναφέρει η αγωγή)
Το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Θανάσης Καρατσιώλης, είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Ανάμεσα σε αυτούς που την είχαν σχολιάσει, ήταν και η εκπομπή Πρω1νό και η Φαίη Σκορδά. .
Δείτε την ανάρτηση του

Ο δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, είχε φιλοξενηθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Φτιάξε καφέ να στα πω» και η μεταξύ τους συζήτηση, δεν είχε καλή κατάληξη.

Ενδεικτικά μεταφέρουμε ένα μέρος του διαλόγου τους
Καρατσιώλης: «Μπορείτε να με κατηγορήσετε για κακό χιουμορίστα, για φασίστα, για μισογύνη και για ρατσιστή, δεν το δέχομαι να με κατηγορείτε.»
Καινούργιου: «Αν εγώ πω ότι είσαι κλόουν είναι χιούμορ;»
Καρατσιώλης: «Εγώ δεν προσωποποιώ κυρία μου.»
Καινούργιου: «Να σου πω κάτι; Δεν θα έκανα ποτέ παρέα μαζί σου γιατί έχεις το χειρότερο χιούμορ που έχω γνωρίσει. Παρ’ όλα αυτά θέλω να σε ευχαριστήσω.»
Καρατσιώλης: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η παρέα σας.»
Καινούργιου: «Κρίμα θα πέρναγες πολύ ωραία. Εγώ σίγουρα όχι μαζί σου. Φοράω πολύ καυτά μπραζίλιαν στην παραλία και έχω υπάρχει και με 15 κιλά plus. Αλλά μάλλον δεν είμαι του γούστου σου.»
Καρατσιώλης: «Καθόλου δεν με ενδιαφέρει. Ήθελα να πω ότι δεν ανέχομαι σε καμία περίπτωση να με λοιδορούν και να με υβρίζουν ομοφυλόφιλοι με περούκα.»
Καινούργιου: «Αν Παναγία μου και Χριστέ μου τι θα ακούσω. Δεν θέλω να το συνεχίσω. Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Σοκαριστικό. Αυτό δεν είναι χιούμορ. Αυτό είναι ρατσισμός και συγγνώμη που θα σου το πω έχεις τεράστιο πρόβλημα. Καλημέρα! Κλείστε τον!»
Ετοιμάζει αγωγή και στην Κατερίνα Καινούργιου;
Ο δικηγόρος μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Στη Φόρα» στο ΑΡΤ, με τον Φίλιππο Καμπούρη και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έκανε την αγωγή, σε τι βαθμό τον έβλαψαν επαγγελματικά τα σχόλια που έγιναν και όταν ρωτήθηκε για την Κατερίνα Καινούργιου, απάντησε ότι δεν έχει τελειώσει με τις μηνύσεις.
Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί για τις παρουσιάστριες