ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Οι τρεις λέξεις που περιμένει να ακούσει ο μισός, τουλάχιστον, ανδρικός πληθυσμός είναι: «Victoria Secret show». Δίμετρες θεές οργώνουν την πασαρέλα με μικροσκοπικά εσώρουχα και φτερά! Τις προηγούμενες δεκαετίες όμως;

Η επιτομή της θηλυκότητας και του sex appeal, που είναι οι σημερινές υπερπαραγωγές των show της Victoria Secret, δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα περασμένων δεκαετιών. Για την ακρίβεια τα «αγγελάκια» του γνωστού οίκου εσωρούχων κερδίσαν τα φτερά τους μόλις στα μέσα της δεκαετίας του 90.

Μέχρι τότε η επιχείρηση ήταν απλά ένα ονομαστό κατάστημα εσωρούχων της Νέας Υόρκης και οι επιδείξεις μόδας ήταν ανάλογες με την σεμνότητα και πολυτέλεια που επιζητούσε η υψηλή πελατεία.

Σήμερα η εμφάνιση στο Victoria Secret show εκτοξεύει κάθε μοντέλο στην κορυφή της λίστας, δίνοντας τους την ευκαιρία να υπογράψουν συμβόλαια μαμούθ και να προσθέσουν πολλά μηδενικά στο λογαριασμό τους.
Ουσιαστικά to grand show της Victoria Secret, είναι ο λόγος που ξεπήδησε μία νέα γενιά super models, μετά την εποχή της Cindy, της Naomi, και της Christie.

Ονόματα όπως η Giselle Bundchen, η Alessandra Ambrosio, η Adrianna Lima και η Heidi Klum και άλλα πασίγνωστα αγγελάκια, χρωστούν μεγάλο μέρος της δόξας τους και των εκατομμυρίων τους στις επιδείξεις αυτές.

Τα show του παρελθόντος δεν είχαν καμία σχέση με τις κινηματογραφημένες υπερπαραγωγές εκατομμυρίων του σήμερα που προβάλλονται και από την τηλεόραση. Τα εσώρουχα αφήναν πολλά… στην φαντασία.
Τα περισσότερα καλύπταν μεγάλες επιφάνειες, είχαν αδιαφανή υφάσματα ή ήταν σατέν νυχτικά με τις αντίστοιχες ρομπίτσες, ενώ δεν έλειπαν τα μπουρνούζια και οι φανελένιες πιτζαμούλες!
Θα μπορούσε κανείς να πει πως απευθύνονταν σε μία σεμνότυφη πελατεία πλούσιων νοικοκυρών σε απόγνωση και αδιάφορων συζύγων, που τους τραβούσαν με το ζόρι στο event! Εκείνη την εποχή δεν μαγνητοσκοπούνταν και τα μόνο ίχνη στο χρόνο ήταν οι φωτογραφίες με το… απογοητευτικό περιεχόμενο.

Δείτε τις φωτογραφίες: