ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στην ηλικία που το σεξ γίνεται πραγματικά απολαυστικό κατέληξε έρευνα για λογαριασμό ηλεκτρονικής εφαρμογής που καταγράφει τις γόνιμες μέρες στον μηνιαίο κύκλο των γυναικών.

Δημοσκόπηση που έγινε σε δείγμα 2.000 γυναικών για λογαριασμό της δημοφιλούς εφαρμογής Natural Cycles, αποκάλυψε την ηλικία στην οποία οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν την προσωπική τους σεξουαλική επανάσταση!

Η έρευνα χώρισε τις συμμετέχουσες σε 3 διαφορετικά γκρουπ ανάλογα με την ηλικία, σε αυτές κάτω των 23, στις μεταξύ 23 και 36 ετών και στις άνω των 36 ετών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, το χρυσό μετάλλιο στη συχνότητα, τις επιδόσεις και την ικανοποίηση που αντλούν από την σεξουαλική πράξη φαίνεται πως παίρνουν όσες βρίσκονταν στο ηλικιακό γκρουπ άνω των 36 ετών.
Η έρευνα ήταν αποκαλυπτική όσον αφορά τους λόγους. Οι περισσότερες κυρίες δήλωσαν πως μετά τα 36 έχουν συχνότερες σεξουαλικές επαφές στις οποίες επιτυγχάνουν τους καλύτερους οργασμούς και αντλούν την μεγαλύτερη ικανοποίηση από ποτέ.
Οι γυναίκες μετά τα 36 δήλωσαν πως αισθάνονται πιο ελκυστικές και έχουν συμφιλιωθεί με τον εαυτό τους και τις ανάγκες του. Χωρίς να αναλώνονται πλέον σε ανούσια θέματα εμφάνισης κατά την διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης, απέκτησαν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που τις οδήγησε σε περισσότερες πρωτοβουλίες και έκανε το σεξ πιο απολαυστικό τόσο για εκείνες όσο και για τους ερωτικούς τους συντρόφους.

Όπως φαίνεται με την ηλικία έρχεται και η γνώση, καθώς οι γυναίκες άνω των 36 αισθάνονται πιο ώριμες και κατασταλαγμένες στο τι ακριβώς επιζητούν από τον παρτενέρ τους και δεν διστάζουν να το ζητήσουν.
Αντίθετα, στα δύο άλλα ηλικιακά γκρουπ το θέμα της σεξουαλικής ικανοποίησης και της συχνότητας φαινόταν να περιπλέκεται με τα γνωστά θέματα μειωμένης αυτοπεποίθησης.
Οι γυναίκες κάτω των 30 απασχολούνται αρκετά με το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης και βάζουν πρώτα την ικανοποίηση του συντρόφου τους έναντι της δικής τους. Ταυτόχρονα δήλωσαν πως πολλές φορές διστάζουν να πειραματιστούν ή να κατανοήσουν τι ακριβώς τους αρέσει περισσότερο.

Η κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται μετά τα 33, όπου αρχίζουν να καταρρίπτονται τα ταμπού και έρχεται η συμφιλίωση με την προσωπική εικόνα, για να οδηγηθεί σταδιακά μία γυναίκα στην σεξουαλική της ωρίμανση.
Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το καλό σεξ έχει ηλικιακό προσδιορισμό. Για την ακρίβεια, αυτό που απέδειξε ουσιαστικά η έρευνα είναι πως όταν υπάρχει αυτοπεποίθηση και συμφιλίωση με την προσωπική εικόνα και τις διαφορετικές ανάγκες του καθενός, οι πιθανότητες να είναι το σεξ συγκλονιστικό είναι περισσότερες.
Διδαχθείτε λοιπόν από την «σοφία» των μεγαλύτερων και διεκδικήστε αυτό που πραγματικά σας ικανοποιεί σε κάθε ηλικία!