ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Οι δηλώσεις της Ιωάννας Μπέλλα, για τη σωματική βία που έχει υποστεί, στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Η Φαίη Σκορδά, την Τετάρτη ζήτησε να διακοπεί η προβολή του βίντεο από την εκπομπή της και έγινε έξαλλη με αυτά που είπε η Σταρ Ελλάς.(δείτε εδώ πως αντέδρασε η παρουσιάστρια)
Στο Πρωινό, την Πέμπτη, πρόβαλαν την απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα, για τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τη δήλωσή της. Στη συνέχεια αναφέρθηκαν στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει παλιότερα και μιλούσε για την κακοποίηση από σύντροφό της:
«Τους πρώτους μήνες όλοι οι άντρες είναι τέλειοι. Λουλούδια και τέτοια. Μετά είναι που συνειδητοποιείς τη ζήλια και την παράνοια του άλλου. Αν και ποτέ δεν δίνω δικαιώματα. Είμαι ήσυχη. Δεν θα προκαλέσω με το τι θα βάλω, τι θα πω και πως θα φερθώ. Έχει τύχει όμως να την πατήσω.  Έχω φάει και ξύλο (και χαστούκι και μπουνιά) από κάποιον που αμέσως μετά διέγραψα από τη ζωή μου. Ήταν κάτι που με σόκαρε. O λόγος ήταν ότι, ενώ διέγραψα το facebook όπως μου ζήτησε, πίστευε ότι μπαίνω από το account της παιδικής φίλης μου». είχε πει η Ιωάννα Μπέλλα.

Διαβάστε επίσης: Η σκληρή απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου στην Ιωάννα Μπέλλα για τις δηλώσεις της! (vid)

Η Φαίη Σκορδά, σχολιάζοντας είπε:
«Έτσι λοιπόν με αυτή την αφορμή έκανε τη ερώτηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Όταν έχεις περάσει μια δύσκολη κατάσταση, δε μπορείς μετά να χασκογελάς. Μπορεί να αιφνιδιάστηκε και να μην ήξερε τι να απαντήσει και το να πεις κάτι πολύ προσωπικό στην κάμερα, μπορεί να ήταν μια δύσκολη στιγμή. Αλλά δε γίνεται να γελάσεις και να λες και τι έγινε με ένα χαστουκάκι.
Εγώ ξέρεις τι βλέπω; Ένα πολύ φιλόδοξο πλάσμα. Που το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία και ο τίτλος. Και χθες το είπα. Στενοχωριέμαι. Αλλά στο story που είδα, μπορεί να πει τι βλακεία που είπα. Ανέφερε τα καλλιστεία και ότι ο Θεός της χάρισε την ομορφιά. Τι σχέση έχει; Εντάξει είναι όμορφη κοπέλα.
Αισθάνομαι από τη συνέντευξη της ότι δεν καταλαβαίνει τι πρέπει να επιτρέπει και τι όχι. Και τι σημαίνει ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δεν το καταλαβαίνει. Από την απάντησή της αυτό εκλαμβάνω».
Δείτε το βίντεο