ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Την πρώτη θέση, όπως εξάλλου αρμόζει σε κοτζαμάν πρόεδρο, κέρδισε ένας γλυκύτατος σκυλάκος σε διαγωνισμό κοστουμιού όπου εμφανίστηκε ντυμένος Donald Trump, με την ανάλογη κόμμωση να αποδεικνύει άλλη μία φορά, πως το μαλλί του πλανητάρχη δεν είναι απλώς… τρίχες!

Ο 18μηνος Marshall, κέρδισε το Σάββατο την ψήφο του λαού και ένα βραβείο ίσαμε το μπόι του(;!), στον δεύτερο ετήσιο διαγωνισμού πρωτότυπου κοστουμιού «Howl-o-ween», που διοργανώνεται από το καταφύγιο αδέσποτων ζώων του κομητείας Wayne στις ΗΠΑ.

Ρόλο «κλειδί» στην επιτυχία της εμφάνισης φαίνεται να έπαιξε – τι άλλο; -η φοβερή περούκα «μαλλί Trump για σκύλους» που αγόρασε η «μαμά» του Marshall, Jeanette Young, με 11 δολάρια στο Amazon.
Στην νίκη, συνέβαλλε φυσικά και η αφοπλιστική γοητεία του γλυκύτατου μπισόν χαβανέζ που, παρά το μικρό του μπόι, κορδωνόταν και καμάρωνε σαν να ήταν ο ίδιος ο πλανητάρχης και λίγο έλειψε να μοιράσει αυτόγραφα με πατούσες!

Όμως, η εκλογική αναμέτρηση άρχισε να γέρνει σαφέστατα υπέρ του, επειδή ο Marshall ήταν ο μοναδικός σκύλος με… πολιτική ατζέντα, αφού οι άλλοι 20 συμπαθείς αντίπαλοί του ντύθηκαν καρχαρίες και δεινόσαυροι, και μόνο ένα πιτ μπουλ που πήρε το δεύτερο βραβείο είχε ντυθεί σούπερ ήρωας.
«Πραγματικά αισθανόμασταν σαν να είμαστε με τον Πρόεδρο. Ο Marshall πόζαρε και περπατούσε καμαρωτός και όλοι τον πρόσεχαν. Ήθελαν να τον φωτογραφήσουν σαν να ήταν celebrity. Ήταν το μόνο σκυλί με εμφάνιση πολιτικού. Τα μαλλιά του ανέμιζαν στον αέρα όπως του Donald Trump», δήλωσε η Jeanette Young.
Η επιλογή της νικητήριας εμφάνισης του Marshall έγινε τυχαία, όταν η Young έψαχνε για ιδέες κοστουμιών και έπεσε πάνω στην περούκα αλά Trump για σκύλους, που αποφάσισε να συνδυάσει με ένα εξίσου οικονομικό κοστούμι που κόστισε μόλις 15 δολάρια.

Η απόφαση ωστόσο να ντυθεί «πρόεδρος των ΗΠΑ» ο Marshall, δεν ήταν καθόλου τυχαία, αφού η Jeanette Young και η οικογένειά της, όχι μόνο δεν είχαν σκοπό να κοροϊδέψουν τον Trump αλλά είναι και φανατικοί υποστηρικτές του! Ποιος είναι τέλειος εξάλλου;
«Ήταν ένας φόρος τιμής. Δεν θα έντυνα τον σκύλο μου σαν οποιονδήποτε τυχαίο», είπε, ενώ η κόρη της, Lorna, αποκάλυψε πως σκέφτονται να τον ντύσουν ξανά έτσι, προκειμένου να τον δουν τα παιδιά της γειτονιάς από κοντά στο Halloween, που επισκέπτονται τα σπίτια για γλυκά κεράσματα. Τουλάχιστον αυτός ο Trump δεν θα  τρομάζει τα παιδάκια, όπως ο «άλλος»!