Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Σουρεάλ παραλήρημα! Το «Φτιάξε καφέ να στα πω» έκανε αφιέρωμα στην Καινούργιου!

Σουρεάλ παραλήρημα! Το «Φτιάξε καφέ να στα πω» έκανε αφιέρωμα στην Καινούργιου!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
H φετινή τηλεοπτική χρονιά, αν μη τι άλλο, δεν είχε χασμουρητό. Δεν πλήξαμε βρε αδελφέ, έγιναν πράγματα που θα έλεγε και η Βάνα.
Γράφει ο Κώστας Κόκκολας
Πράγματα και καλά και κουλά και παντελώς αδιάφορα, έγιναν όμως, δεν μπορείς να πεις.
Μία τέτοια χρονιά(εξ’ ορισμού τρελή), δεν θα μπορούσε να κλείσει λογικά.
Ας σταθώ λίγο στη λογική αφού το έθιξα. Έχει όρια η λογική; Τι είναι παράλογο; Ποιος ορίζει το λογικό;
Σίγουρα όχι οι σκαλέτες των εκπομπών.
Διότι, λογική στις Α4( με το πρόγραμμα του Φτιάξε καφέ )που τυπώθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Epsilon, ασφαλώς, δεν υπήρχε.
Ήταν γύρω στις 09:00, ό,τι είχε χαιρετήσει ο Αργύρης Ντινόπουλος από το «Φτιάξε καφέ να στα πω», όταν η έννοια «ναρκισσισμός» αποκτά τηλεοπτική εκπροσώπηση.

Αρχίζει το «μεγάλο αφιέρωμα» στην Κατερίνα Καινούργιου. Όχι από κάποια εκπομπή που ελέω απουσίας θεμάτων, αποφασίζει να παίξει αφιέρωμα στην παρουσιάστρια, αλλά από την ίδια της την εκπομπή.
Ναι. Το «Φτιάξε καφέ να στα πω», έκανε αφιέρωμα στην παρουσιάστριά του.

Όχι τίποτα άλλο, άλλα δεν είχα προλάβει να φτιάξω και καφέ και έκατσα να μου τα πει, χωρίς την απαραίτητη δόση καφεΐνης, οπότε κι ο εγκέφαλος, πόσα να αντέξει το όργανο;
Σοβαρά τώρα(όσο γίνεται), το σκεφτήκατε πολύ;
Ό,τι τι δηλαδή; Η απόφαση πώς πάρθηκε; Εύκολα; Είπατε δηλαδή, «πως να κλείσουμε τη σεζόν; Με ευλογία στα γένια μας!»;

Για σένα αναγνώστη, που μπορεί να μην είχες την ας την πω… ευλογία να το δεις αυτό, να σου πω, πως για το… αυθόρμητο αυτό happening άλλαξαν κάπως οι ρόλοι. Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Θέμης Μάλλης κατέβηκε από το κοντρόλ, σε ρόλο παρουσιαστή, υποδέχτηκε την «καλεσμένη» του Κατερίνα Καινούργιου και άρχισε το πανηγυράκι.
Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη… διαδρομή και το… έργο της Κατερίνας Καινούργιου στον χώρο των Media.

Η παρουσιάστρια σε ρόλο καλεσμένης, σχολίαζε όσα έβλεπε και μοίραζε «τροφή» στα site για θεματάκια.
Ξέρεις, κοντρούλες από το παρελθόν, ίντριγκες κτλ.
Πάνω που λες «επιτέλους τελείωσε» και ενώ το κορμί βρίσκεται σε ακαμψία από το σοκ, ακόμα και για να πιάσει το τηλεκοντρόλ, απαλλάσσοντάς σε από τον εφιάλτη που βιώνεις, γίνεται ακόμα χειρότερο το σουρεάλ παραλήρημα.

Οι συνεργάτες της εκπομπής, μπουκάρουν στον χώρο όπου διεξάγεται η… συνέντευξη της παρουσιάστριας από τον αρχισυντάκτη της και τις κάνουν γκομενικές ερωτήσεις. Κανονικά. Με ονόματα, ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και τα πάντα όλα.
Μα σοβαρά τώρα; Σοβαρά; Μήπως βγει από κάπου κάποια κρυμμένη κάμερα που καταγράφει τις αντιδράσεις μας;
Είμαστε υποκείμενα κοινωνιολογικής έρευνας – μελέτης και δεν το γνωρίζουμε;
Κατά τα άλλα, ο καιρός σήμερα προβλέπεται αίθριος με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες, οπότε πήγαινε για καμιά βουτιά αγαπημένε αναγνώστη.