ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ξημέρωσε η ημέρα της γιορτής του και παρόλο που τους ανθρώπους που χάσαμε τους έχουμε πάντα στο μυαλό μας, αυτή είναι μία δύσκολη ημέρα για την Κατερίνα Ζαρίφη.

Οι μνήμες ξύπνησαν στην παρουσιάστρια, η οποία θυμήθηκε αυτά που έκαναν παλιά στην ονομαστική εορτή του πατέρα της, τον οποίο έχασε ξαφνικά πριν από πέντε χρόνια.
Ανήρτησε φωτογραφία του, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε στη λεζάντα:
«Άλλη μια χρονιά ξημερώνει του Αϊ Νικόλα και θα σουν εδώ με τσιγάρο τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν. Αυτά σου άρεσαν. Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά. Χαίρομαι που μου το λένε. Αλλά σε ήθελα εδώ ρε πατέρα να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσύ να σου πω και γω. Και ας μην έλεγες πολλά. Εμείς πάντα καταλαβαίναμε. Χρόνια πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας».
Δείτε την ανάρτηση

View this post on Instagram

Άλλη μια χρόνια ξημερώνει του Αϊ Νικόλα Και θα σουν εδώ με τσιγάρο τσίπουρο και δερμάτινο μπουφάν Αυτά Σου άρεσαν Πατέρα λείπεις κοντά 5 χρόνια Και λείπεις με όλη την έννοια του όρου. Σου μοιάζω νομίζω σε πολλά Χαίρομαι που μου το λένε Αλλά σε ήθελα έδω ρε πατέρα Να κάνουμε ένα τσιγάρο να πιούμε ένα τσίπουρο και να μου πεις εσυ να σου πω και γω Και ας μην έλεγες πολλά Εμείς πάντα καταλαβαίναμε Χρόνια Πολλά στην ψυχή σου που είναι γύρω μας

A post shared by zArIfIoUs🐝 (@zarifious) on