Αρχική MEDIA Συνεχίζεται η κόντρα Μενεγάκη- Ιακωβίδου – Τι ζητά η παρουσιάστρια;

Συνεχίζεται η κόντρα Μενεγάκη- Ιακωβίδου – Τι ζητά η παρουσιάστρια;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Αποφασισμένη να μην κάνει πίσω στις απαιτήσεις της, στο πλαίσιο της άγριας διαμάχης της με τη δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή Τάνια Ιακωβίδου, είναι η Ελένη Μενεγάκη.
Σύμφωνα με την Espresson, η «ωραία Ελένη» της ελληνικής τηλεόρασης εξακολουθεί να διεκδικεί την καταβολή αποζημίωσης «μαμούθ» για ηθική βλάβη, αν η αντίδικός της δεν της ζητήσει γραπτώς συγγνώμη για τα σχόλια που είχε εξακοντίσει σε βάρος της.
Λίγες μόλις ημέρες μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, η Ελένη Μενεγάκη πετά το γάντι στην πρώην βουλευτή, ζητώντας της να ανακαλέσει εγγράφως και δημόσια τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της παρουσιάστριας, η κυρία Μενεγάκη αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσύρει το δικόγραφο της αγωγής, εάν υπάρξει γραπτή δήλωση συγγνώμης από την Τάνια Ιακωβίδου. Μάλιστα, η πλευρά της ενάγουσας τονίζει πως σκοπός της αγωγής ήταν να προστατευτεί από κακόβουλες αναφορές που συνιστούν «βάναυση προσβολή της προσωπικότητάς της» και όχι να εισπράξει οποιοδήποτε ποσό.
To τεταμένο κλίμα ανάμεσα στις δύο γυναίκες είχαν πυροδοτήσει όσα είχε αναφέρει η Τάνια Ιακωβίδου σε τηλεοπτική εκπομπή τον περασμένο Ιούλιο, σχολιάζοντας την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.
«Επέλεξε να αδειάσει τον πιο στενό της συνεργάτη, πετώντας τον σαν “στυμμένη λεμονόκουπα”», είχε αναφέρει τότε η δημοσιογράφος, προσθέτοντας ότι, «όταν «αδειάζεις τους συνεργάτες σου, σημαίνει ότι είσαι “killer”, “δολοφόνος”, δεν σκέφτεσαι τον άλλον και δεν λειτουργείς ως ομάδα».

 

πηγή: espressonews