Αρχική MEDIA Τα νέα πρόσωπα των πρωινάδικων: Ποιοι σώζουν την κατάσταση και ποιοι πέρασαν...

Τα νέα πρόσωπα των πρωινάδικων: Ποιοι σώζουν την κατάσταση και ποιοι πέρασαν αλλά δεν ακούμπησαν;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Ένας αέρας ανανέωσης επικρατεί φέτος στην ελληνική τηλεόραση και ειδικότερα στην πρωινή ζώνη.

 

Γράφει ο Κώστας Κόκκολας 
Αέρας, που σε κάποιες περιπτώσεις μας δρόσισε ευχάριστα, ενώ σε άλλες, μας πήρε και μας σήκωσε.
Με «ρεκτιφιέ» στα πρόσωπα του πάνελ, μας έφτιαξε καφέ η Κατερίνα Καινούργιου, στο Epsilon.

Από την περσινή παρέα απουσιάζει για προσωπικούς λόγους η Ανθή Βούλγαρη και για… άλλους λόγους, η Ειρήνη Γκανιάτσου.
Τα κενά στο πάνελ κάλυψαν η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα και η επίσης δημοσιογράφος (;) Δήμητρα Παυλάτου.

Στην περίπτωση της Τζώρτζιας Συρίχα, η εκπομπή, μόνο πόντους πρόσθεσε στο «status» της, αφού, η γνωστή δημοσιογράφος και διευθύντρια του περιοδικού YOU, με το καυστικό της σχόλιο και το πρωτογενές της ρεπορτάζ, δικαιολογεί τη θέση που κατέλαβε στον καναπέ του «Φτιάξε καφέ να στα πω».

Όσον αφορά στην άλλη περίπτωση, αυτήν της Δήμητρας Παυλάτου, πράγματι, για… περίπτωση πρόκειται!
Μετά από δύο εβδομάδες που η εκπομπή είναι στον «αέρα», απάντηση για το πώς βρέθηκε εκεί η νεαρή δημοσιογράφος, δεν μπορείς να δώσεις.
Αν δεν πρόκειται για υποχρέωση, «βύσμα» που λένε, τότε πρόκειται για πολύ κακή επιλογή του Θέμη Μάλλη, ή στα δοκιμαστικά, είχε στείλει άλλη στη θέση της.
Πώς αλλιώς να εξηγήσεις την παρουσία της σε μία εκπομπή, όταν, σχόλιο δεν έχει, όταν προσπαθεί να φανεί κάνοντας… κάτι σαν σχόλιο, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την όποια ροή υπάρχει στην εκπομπή και όλα αυτά, με ελληνικά νηπιακού σταδίου;
Στην αντίπερα όχθη στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Πρω1νό». Και εκεί, δύο έφυγαν, δύο ήρθαν και ένας (Άρης Καβατζίκης) επέστρεψε.

Κλεοπάτρα Πατλάκη και Σοφία Τουντούρη, αντικατέστησαν τους Σταμάτη – Κωνσταντινίδη.

 

Χωρίς να… «Σταματίζει», η εμπειρότατη Κλεοπάτρα Πατλάκη, χωρίς διάθεση δημοσίων σχέσεων, υπερκάλυψε το κενό αυτό, χωρίς να κινείται σε επικίνδυνα «σχοινιά», που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν δικαστικές περιπέτειες στο κανάλι. Αν δε, το κανάλι δεν βάλει φραγμούς στη δημοσιογράφο, όσον αφορά στο ρεπορτάζ της, όταν το «Nomads» βγει στον «αέρα», θα είναι προς όφελός του. Αν και νέα ανάμεσα σε παλιούς, κατάφερε να ενσωματωθεί γρήγορα.

Όσον αφορά στη Σοφία Τουντούρη, ενώ δεν σου είναι δυσάρεστο αυτό που βλέπεις, σου θυμίζει λίγο, τοπικό κανάλι, χωρίς ωστόσο, να είναι απαραίτητα κακό.
Μολονότι είναι ακόμα νωρίς και βελτιώσεις πιθανόν να υπάρξουν, μην είστε και πολύ σίγουροι πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές προς Epsilon πλευρά!