ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Σε όλους τους άντρες αρέσει η δράση, θέλουν να δοκιμάζουν διαφορετικά πράγματα, θέλουν μία γυναίκα που θα τους κόψει την ανάσα, για αυτό σπάσε τα ταμπού και γίνε κακό κορίτσι στο κρεβάτι!

Για πολλές γυναίκες φαντάζει σχεδόν αδύνατο το να καταφέρουν να μεταμορφωθούν σε κακά κορίτσια, όμως όλες μπορούν να ξυπνήσουν από την χειμέρια νάρκη και να βαδίσουν σε νέα μονοπάτια απόλαυσης.

Το κίνητρο για να κάνετε κάποιες αλλαγές στην ερωτική συμπεριφορά σας, είναι ότι το σεξ μαζί σας θα το θυμάται για πάντα και θα έχετε περάσει και οι δύο καλά.

Απόψε γίνε το αφεντικό στο κρεβάτι

Μην περιμένετε να του έρθει η όρεξη για σεξ, δημιουργήστε την εσείς! Δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια, αφού συνήθως για να δημιουργηθεί ερωτική διάθεση στους άντρες δεν χρειάζονται παρά μερικά δευτερόλεπτα!
Αφού καταλάβετε ότι έχει ερεθιστεί, δέστε του τα χέρια, με χειροπέδες ή ένα μαντήλι (αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάτι από αυτά, απλά βάλτε τα χέρια του, πάνω στο κεφάλι του), πάντως δεν θα τον αφήσετε να σας αγγίξει.
Μετά θα αρχίσετε να τον «βασανίζεται» με ερωτικά παιχνιδάκια. Μπορείτε να αρχίσετε με φιλάκια, ξεκινώντας από πάνω και κατεβαίνοντας χαμηλά, μόλις φτάσετε αρκετά… χαμηλά (άλλα όχι στο σημείο που θα ήθελε πολύ να τον ακουμπήσετε με τα χείλια σας), θα κινηθείτε αντίστροφα, δηλαδή προς τα πάνω και θα καταλήξετε στα αυτιά και τον λαιμό του.
Όσο τον «βασανίζεται» εκείνος θα θέλει να σας ακουμπήσει σαν τρελός! Μην τον αφήσετε, ρωτήστε τον πρώτα γιατί το θέλει τόσο πολύ, πείτε του ότι αν τα επιχειρήματά του δεν είναι αρκετά πειστικά, δεν θα τον αφήσετε να σας αγγίξει! Θα τον ακούσετε τότε να σας λέει πράγματα που ούτε τα είχατε φανταστεί και θα σας εξομολογηθεί πόσο «καυτή» είστε!

Ντύσου με το κουστούμι του άτακτου κοριτσιού

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να γίνει μία γυναίκα πειρασμός, είναι να καταφέρει να δείξει τις διαφορετικές πλευρές της ερωτικής της προσωπικότητας.
Συχνά η ερωτική μας διάθεση δεν είναι η ίδια, υπάρχουν μέρες που σου βγαίνει το «αθώο κορίτσι» και άλλες μέρες η «μοιραία γυναίκα», ένας από πιο εύκολους τρόπους που μπορεί να δείξει μια γυναίκα την σεξουαλική της διάθεση είναι με την επιλογή των ρούχων της.
Αν η διάθεση σας σήμερα είναι κοριτσίστικη και παιχνιδιάρα, βάλτε λευκά βαμβακερά ρούχα, εσώρουχα σε παστέλ χρώματα και τα μαλλιά πιασμένα πίσω σε αλογοουρά, αν πάλι θέλετε να μοιάζετε με μαθήτρια, καρό φούστα και πουκάμισο.
Μία γυναίκα ξελογιάστρα θα φορέσει κάτι κόκκινο ή μαύρο και κόκκινο κραγιόν στα χείλια και τα νύχια. Βέβαια τα ρούχα είναι μόνο η αρχή, αφού σίγουρα δεν θα τον εξιτάρει μόνο η εμφάνιση, αλλά θα πρέπει να μπεις και στο πετσί του ρόλου.
Αν παίζεις το αθώο κορίτσι, θα τους πεις ότι είναι η πρώτη σου φορά και θα τον ρωτήσεις τι πρέπει να κάνεις. Αν είσαι η ξελογιάστρα, θα του ψιθυρίσεις στο αφτί όλους τους διαφορετικούς τρόπους και τα σημεία που θέλεις να τον ακουμπήσεις.

Μάθε να μιλάς βρώμικα

Οι αναστεναγμοί και τα βογγητά είναι πολύ καλά αλλά δυστυχώς δεν φτάνουν! Το να μιλήσουν «βρώμικα» είναι κάτι πολύ δύσκολο συνήθως για τις περισσότερες γυναίκες, αφού είναι έξω από τον τρόπο που έχουν μάθει να επικοινωνούν και το λεξιλόγιο τους είναι αρκετά περιορισμένο.
Όμως ο «βρώμικος» ερωτικός διάλογος βοηθάει όσο τίποτα στο να ανάψει και τους δύο συντρόφους, Αρχικά πείτε του τι θέλετε να κάνετε στο κρεβάτι μαζί του, στους άντρες αρέσει να ακούνε τι θέλετε και πραγματικά τους βοηθάει να ξέρουν τι θα κάνουν.
Τους αρέσει επίσης να τονώνουμε την αυτοπεποίθηση τους μιλώντας τους για τα απίστευτα προσόντα τους και τις ικανότητες τους. Δεν θέλουν τα υποκοριστικά και τις χαριτωμένες λεξούλες, θέλουν να ακούσουν να τους λέμε « λατρεύω όταν μου (συγκεκριμένη πράξη) στο (σημείο του σώματος) μου».
Θα ήταν δύσκολο να αναφερθούμε σε «βρώμικους» ερωτικούς διαλόγους, όμως να θυμάστε ότι τα βογκητά και οι αναστεναγμοί δεν φτάνουν, πρέπει να μάθετε να μιλάτε βρώμικα!