ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Από την πρώτη μέρα που έκανε πρεμιέρα το Game of Love στον ΑΝΤ1, πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για ένα πρόγραμμα χωρίς αισθητική, το οποίο υποβιβάζει την ανθρώπινη νοημοσύνη.
Στην εβδομαδιαία στήλη της για το mediamagazine.gr «Τηλε… κάματο», η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, διατυπώνει την άποψή της για το συγκεκριμένο πρόγραμμα…
 
Το ΕΣΡ ασχολείται τις τηλεοπτικές άδειες. Να βάλει άγριο χέρι και γερό πρόστιμο- στον ΑΝΤ1, για το πορνοριάλιτι «The game of Love» αμέσως μετά την πρεμιέρα του, δεν απασχόλησε τα  μέλη του… Εννέα το βράδυ προβάλλεται αυτό το απαράδεκτο ριάλιτι, που δείχνει πως ακόμα δεν βλέπουμε να υπάρχει πάτος στην τηλεοπτική αθλιότητα. Ένα ριάλιτι στο οποίο ο οικοδεσπότης(που δηλώνει πολύ ευχαριστημένος γι’ αυτό που κάνει), ο Χάρης Χριστόπουλος υπόσχεται χρηματικά έπαθλα σε όσους παίκτες καταφέρουν να αποσπάσουν ένα …ερωτικό φιλί (ναι ναι ναι) από κάποιον- ή έναν αισθησιακό χορό… Δηλαδή έρωτας επί πληρωμή.. Με χρηματικά έπαθλα. Άγιες οι ιερόδουλες. Αυτές τουλάχιστον το κάνουν επισήμως για επάγγελμα..

Διαβάστε ολόκληρο το «Τηλε… κάματο» της Χριστίνας Λυκιαρδοπούλου ΕΔΩ!