ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Τα τελευταία χρόνια, δεν αποτελεί είδηση το να βγάζει ένας άνδρας το φρύδι του. Αντίθετα, είναι πολύ συχνό φαινόμενο. Στα περισσότερα ανδρικά ντουλαπάκια, δίπλα στον αφρό ξυρίσματος, θα δεις και τσιμπιδάκι φρυδιών…

Αν και ακόμα, οι άνδρες έχουν μία συστολή στο να το παραδεχτούν, εμείς ξέρουμε καλά, πως το βγάζουν. Το θέμα όμως, είναι άλλο. Πώς το κάνουν; Η απάντηση, τις περισσότερες φορές, είναι η ίδια: Λάθος! Αγόρια το βγάζετε λάθος!

guide-to-eyebrows-for-men

Λάθος #1

Άφησα το κορίτσι μου ή την κολλητή μου να μου το τζάσει!
Από τα πιο κλασικά λάθη. Βλέπεις ζευγαράκια στον δρόμο με το ίδιο ακριβώς φρύδι και λες «αυτή τον έκανε Ζωζώ Σαπουτζάκη για να μην τον κοιτάνε άλλες». Όχι ρε κορίτσια, μην τους το κάνετε αυτό. Αλήθεια, δεν σας χαλάει κι εσάς το θέαμα;

Αποτέλεσμα εικόνας για men bad eyebrows gif

Λάθος #2

Η συμβουλή του κολλητού που επίσης το… μαδάει!
Δεν είναι ότι θέλει το κακό σου ο φίλος σου, δεν ξέρει απλά ο δόλιος. Επιπλέον, όλα τα πρόσωπα, δεν είναι ίδια. Ένα φρύδι που στο πρόσωπο κάποιου, δείχνει αρμονικό, στο δικό σου μπορεί να είναι σαν άτυχη στιγμή drag queen. Δεν το θες να σου συμβεί αυτό!

Σχετική εικόνα

Λάθος #3

Γεφύρι της Άρτας
Τι δεν κατάλαβες; Αυτό, που παίρνεις τσιμπιδάκι κι όποιον πάρει ο χάρος. Την αρρενωπότητά σου δηλαδή, που την πήρε και τη σήκωσε ο χάρος. Δεν είναι ωραίο το τοξωτό φρύδι, αν δεν έχεις κύκλο 28 ημερών. Ποτέ γεφύρι!
Δοκίμασε να αφαιρέσεις τεχνηέντως τις διάσπαρτες τρίχες από το κέντρο, καθώς και όσες επιμένουν να βγαίνουν πάνω και κάτω από το πυκνό τμήμα του φρυδιού σου, ακολουθώντας το φυσικό τους σχήμα.

Λάθος #4

Το φρύδι σκουληκαντέρα
Το ίσιο και λεπτό. Τα πρόσωπα και δει τα αντρικά, που τους πηγαίνει ένα τέτοιο φρύδι, είναι τα εξής… ένα: Του Brad Pitt! Και όσο κι αν σε συμπαθώ, Brad, δεν είσαι, γιατί να είναι το φρύδι σου;

Σχετική εικόνα

Λάθος #5

Ανισόρροπο φρύδι
Ξέρεις, αυτό που κοιτάς ένα πρόσωπο και λες, «κάτι λείπει από τη μύτη και πάνω…». Για να στο εξηγήσω κι αλλιώς. Δεν γίνεται να είσαι μέσα στα μούσια (που λογικά θα είσαι) και να μου έχεις ένα ημιδιάφανο – τσουρομαδημένο φρυδάκι, λες και είσαι ο έφηβος των Αντικυθήρων. Όχι, φίλε μου καλέ!
Το φρύδι σου πρέπει να είναι ακόλουθο, της υπόλοιπης τριχοκατάστασης. Ένα τριχωτό κορμί και πρόσωπο, που σέβεται τις ορμόνες του, οφείλει να έχει και ένα κάπως… στιβαρό φρύδι. Αν είσαι τριχωτό αγόρι, οι όποιες παρεμβατικές στα φρύδια σου, θα πρέπει να είναι τόσο -όσο, χωρίς καμία υπερβολή.

Σχετική εικόνα

Αν ανήκεις σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, θα το καταλάβεις, διαβάζοντας αυτές τις σειρές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πάρεις τη γνώμη ειδικού, ξέρεις, φρυδούς.
Αυτή, θέλει το καλό σου. Μην ντρέπεσαι να περάσεις το κατώφλι της. Ένα κακό φρύδι, μπορεί να χαλάσει όλη την εικόνα του προσώπου. Το θες αυτό; Όχι! Βουρ για τη φρυδού…

Σχετική εικόνα