ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
«Τηλε… κάματο»
Γράφει η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου
-Περιμένω να δω τι θα κάνει σήμερα η ΕΡΤ με την κάλυψη του συλλαλητηρίου της Αθήνας μετά την γενική κατακραυγή για την απουσία της δημόσιας τηλεόρασης –και να σκεφτείτε ότι πληρώνουμε για να υπάρχει κανάλι, η ΕΡΤ3, στη Βόρεια Ελλάδα και την Μακεδονία.

Ελπίζω να μην έχουν λόγο σ αυτό το θέμα οι τρεις της «Δεύτερης ματιάς» που ξεκάθαρα θεωρούν, όπως προκύπτει από όσα λένε στην εκπομπή, τους διοργανωτές φασισταριά και κατακρίνουν τους ιερωμένους που θα δώσουν το «παρών» στο Σύνταγμα.. Αναρωτιέμαι αν θεωρούν φασισταριό και τον Μίκη Θεοδωράκη.

Χώρια που θεωρούν περίπου αγέλη ανιστόρητων ανθρώπων τις χιλιάδες που θέλουν να διαδηλώσουν για την προστασία του ονόματος Μακεδονία και για να μην το δωρίσουμε στα Σκόπια..Και μια σύσταση: Δεν μας ενδιαφέρει κ. Καψώχα αν είστε εκνευρισμένος με όλα αυτά και θεωρείτε ότι πρέπει να μας το δείχνετε.
Εκεί βρίσκεσθε για να μας ενημερώνετε. Και άλλη μία: Έτσι για τα προσχήματα της.. πολυφωνίας.. Αφήνετε που και που την κ. Έλλη Τριανταφύλλου να ολοκληρώνει μια φράση..

-Ευτυχώς πλέον το «Φως το Τούνελ» επέστρεψε στην κανονική ώρα του και αρχίζει λίγο μετά τις 11 το βράδυ.. Γιατί μας ταλαιπώρησαν πολύ, πριν από τις γιορτές, στον Alpha με την μεταμεσονύχτια προβολή του. Και είναι μια εκπομπή πραγματικής δημοσιογραφικής έρευνας που δεν θέλεις να χάνεις.
Με σημαντικές αποκαλύψεις, όπως αυτή για τον τόπο και τον τρόπο μεταφοράς της σορού του Μάριου Παπαγεωργίου, που αποκάλυψε η εκπομπή.

-Τι μας τραβάει περισσότερο την προσοχή στο Dancing with the stars; Οι χορευτές και οι επιδόσεις τους στο πάσο ντόμπλε, στο τσα τσα,ή στη σάμπα που είδαμε την Βαλαβάνη να τον ..κουνάει καλά, η κριτική επιτροπή ή η Ευαγγελία Αραβανή, που την Παρασκευή μας θάμπωσε με την αποκαλυπτικότατη ενδυματολογική επιλογή της.. Μάλλον όλα μαζί, που κάνουν το σόου διασκεδαστικό.

–Άγγιγμα ψυχής πραγματικά τα τραγούδια του Γιώργου Χατζηνάσιου, που απολαύσαμε χθες στο αφιέρωμα που του έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.
-Ευτυχώς που υπήρχε αυτή η μουσική πανδαισία για να φύγει η (ντρέπομαι να την χαρακτηρίσω όπως θα ήθελα) ..προσφορά στον πολιτισμό, τη σάτιρα και το λεπτό χιούμορ , με το «Φόρτσα Πατρίδα», το ..δημιούργημα του Γιάννη Ζουγανέλη…