ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανήκει στις παρουσιάστριες, οι οποίες έχουν ακούσει πολλά για τη συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της.
Πρώην συνεργάτης της, σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για όσα ακούγονται για απολύσεις και τόνισε πως ο ίδιος δεν παρατήρησε τίποτα.
«Δεν παρατήρησα να απολύει κάποιον. Προσωπικά για αυτό, για πράγματα που δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη», είπε ο Στηβ Μιλάτος.
Όσον αφορά στην εικόνα της παρουσιάστριας μέσα στο Survivor, το γνωστό μοντέλο ανέφερε:
«Η Κωνσταντίνα στο Survivor, καμία σχέση. Ήταν σαν να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Σαν να είδε το Άγιο Φως και ξαφνικά ξύπνησε. Εγώ προτιμώ την Κωνσταντίνα την οποία γνώρισα πριν μπω στην εκπομπή. Που την είχα γνωρίσει στη Ρόδο. Πιο αθώα, πιο σεβαστή και πιο low profile».
Τέλος, ο ίδιος αναφέρθηκε και σε δύο πρώην συνεργάτιδες της Κωνσταντίνας, την Νάνσυ Παραδεισανού και τη Φλορίντα Πετρουτσέλι, οι οποίες μετά το τέλος της εκπομπής είχαν διαχωρίσει τη θέση τους, λέγοντας πως δεν ήταν ποτέ φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
«Αυτό λέγεται λίγο «οχιά». Οχιά είναι το φίδι που το φιλάς το χειμώνα και το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Θα σε φάει το καλοκαίρι το φίδι, γιατί βγαίνει. Φεύγει από τη ζέστη, μπαίνει σε χειμερία νάρκη, έρχεται κοντά σου να το προστατεύσεις και μετά το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Οπότε έκαναν αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται όσο ήταν στην εκπομπή να είναι «Κωνσταντίνα μου, φίλη μου», τα μοιραζόντουσαν όλα και μηνύματα και πάμε για καφέ και σε παραστάσεις και ξαφνικά όταν τελειώνει η εκπομπούλα και τη διώχνουν «εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη μαζί της». Αυτό λέγεται κοιτάμε λίγο τον απαυτό μας. Το λέω και για τις δύο. Γιατί η Κωνσταντίνα ήταν φίλη τους και το ένιωθε ότι ήταν φίλη τους. Δεν είχε τι να κερδίσει από αυτές», είπε