Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου: «Το Survivor είχε και… θύματα-Στον ΑΝΤ1 θυσιάστηκε ο Τζώνη Καλημέρης»

Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου: «Το Survivor είχε και… θύματα-Στον ΑΝΤ1 θυσιάστηκε ο Τζώνη Καλημέρης»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η τηλεοπτική χρονιά φτάνει στο τέλος της και η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδόπουλου, κάνει την ανασκόπηση της σεζόν, μέσα από το «Μ», το μεγαλύτερο online περιοδικό.

Γράφει η τηλεκριτικός Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου
Αν έβαζα έναν τίτλο στη φετινή τηλεοπτική χρονιά που κλείνει μέρα με την μέρα, δεν θα ήταν άλλος από «Survivor». Και για την πρωτόγνωρη. Και για την πρωτόγνωρη θριαμβευτική τηλεοπτική πορεία του επί πέντε μήνες, αυτού καθ’ αυτού του σκληρού τηλεριάλιτι επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο, όσο και για όσους αγωνίστηκαν ως Survivors για να σωθούν τηλεοπτικά απέναντί του.
Και πολλοί το «ακολούθησαν» για να επιβιώσουν, εντάσσοντας
πολύωρα αφιερώματα και αναφορές, με προβολή αποσπασμάτων, φημολογία για το τι μέλλει γενέσθαι κλπ. στις δικές τους εκπομπές. Και ορισμένοι εξ’ αυτών αύξησαν τα ποσοστά τηλεθέασής τους και μάλιστα χωρίς κανένα κόστος.
Να μην ξεχάσουμε ότι το Survivor έφτασε και στο Κοινοβούλιο με την ιστορική αναφορά σ’ αυτό (ποιος μας βλέπει τώρα, όλοι βλέπουν Survivor) του Ευκλείδη Τσακαλώτου, το βράδυ που ψηφίζονταν τα νέα σκληρά μέτρα λιτότητας!!
Το τηλεριάλιτι έκτος από θριάμβους, είχε και… θύματα.
Θυσιάστηκε στον ΑΝΤ1 ο υπεύθυνος για το πρόγραμμα, Τζώννη Καλημέρης και όλοι, από κορυφής, οι έχοντες σχέση με το πρόγραμμα, στον ALPHA.
Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ!