ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Βάψατε την μεγάλη Πέμπτη τα αυγά του Πάσχα; Γατάκια…! Όσο εσείς χρησιμοποιούσατε με τον πιο κλισέ και βαρετό τρόπο τις συμβατικές βαφές αυγών, βάφοντας – τι άλλο; – αυγουλάκια, η Ελληνίδα make up & hair vlogger Κατερίνα Βλάχου έβαφε τα μαλλιά της με βαφές αυγών (oh, yes!) και το αποτέλεσμα… τα σπάει!

Το Πάσχα το έχει το ζόρι του όσο να πεις. Το να ακολουθείς τα τελετουργικά και τις παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας, βάφοντας ακόμα και τα αυγά την Μ. Πέμπτη, ενώ ταυτόχρονα χρειάζεσαι και φρεσκάρισμα στο χρώμα του μαλλιού, αποδεικνύεται μεγάλη πρόκληση. Όχι πλέον!

Η vlogger Κατερίνα Βλάχου, γνωστή για τις αντισυμβατικές συμβουλές περιποίησης και βαφής μαλλιών, όπως και για τα άπειρα χρώματα που έχει δοκιμάσει στο ταλαίπωρο κεφαλάκι της (respect και συμπάσχουμε!), απέδειξε πως οι βαφές αυγών είναι εξαιρετικές και για χρώματα μαλλιών που κάνουν στράκες!
Η Κατερίνα τέσταρε την ασφάλεια και την διάρκεια των βαφών αυγών του εμπορίου στα δικά της μπλε (;) μαλλιά. Παρόλο που αρχικά υπήρχε ένας σχετικός σκεπτικισμός μετά από μία σύντομη διαδικασία μόλις 3 λεπτών, και ένα βαμμένο δάχτυλο, το αποτέλεσμα εξέπληξε και την ίδια…