ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πολύς ντόρος έχει γίνει από τον τρόπο, που η ΕΡΤ με ειδική εκπομπή παρουσίασε το τραγούδι «όνειρό μου», της Γιάννας Τερζή που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision.

Στην εβδομαδιαία στήλη της για το mediamagazine.gr, «Τηλεκάματο» η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου, αναφέρεται στην παρουσίαση της ΕΡΤ, αλλά και στο ελληνικό video clip:
«Αχ βρε άνθρωποι ,εκεί στην ΕΡΤ, στη δημόσια τηλεόραση, που έχει την αποκλειστικότητα για ό, τι αφορά στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, γιατί υποβαθμίζετε-απολύτως συνειδητά δε- τόσο πολύ κάτι που μας προβάλει σε όλον τον πλανήτη, με τη συμμετοχή μας σε αυτό το Φεστιβάλ;
Κι ενώ το φετινό τραγούδι με την Γιάννα Τερζή, είναι συμπαθητικό έχει έντονο ελληνικό μουσικό στοιχείο, ένα καλύτερο videoclip, δεν το άξιζε; Θα προβληθεί σε όλες τις τηλεοράσεις του κόσμου, γιατί να επιλέξουμε ένα μαύρο-κατάμαυρο, καμένο βουνό, γεμάτο ξερόκλαδα και ένα μόνο πλάνο θάλασσας;
Πού είναι το φως της χώρας μας; Καλά κάνατε και χρησιμοποιήσατε και τον Δημήτρη Βλάχο. Όμορφο παλληκάρι, αλλά δεν φτάνει, καθώς πέρασαν τα χρόνια που έρχονταν στην Ελλάδα κοπέλες από τη Σουηδία, τη Δανία κ.λ.π. για να βρουν καλό σεξ..
Λίγο με απασχολεί η άθλια τηλεοπτική βραδιά για την παρουσίαση του τραγουδιού, αφού αυτό είναι για εσωτερική κατανάλωση. Απλώς αν είχατε κάνει κάτι καλύτερο και το είχατε διαφημίσει κιόλας, θα μπορούσατε να βάλετε και μερικά ευρώ στα ταμεία σας, από διαφήμιση.. Εγώ πάντως το βρήκα όλως τυχαίως στο ζάπινγκ. Κι έχετε και δυο προϊσταμένους στο τμήμα των διαφημίσεων.».

Διαβάστε ολόληρο τη «Τηλεκάματο» της Χριστίνας Λυκιαρδοπύλου ΕΔΩ