ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μία νέα, ξεχωριστή δοκιμασία περιμένει τους 4 μάγειρες του Hells Kitchen που έχουν φορέσει τα μαύρα τζάκετ και δουλεύουν πια ατομικά. 
Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια συνεργασίας ή βοήθειας. Οι καλύτεροι συνεχίζουν!
Θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στην παρασκευή σούσι κάτι που αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο. Ο  προσκεκλημένος Sushi Head Chef Toni, δείχνει στους 4  φιναλίστ ένα πολύ δύσκολο πιάτο, το οποίο οι Σεφ πρέπει να ξαναφτιάξουν.
Τους δείχνει τα υλικά που θα αξιοποιήσουν καθώς και την κατάλληλη τεχνική που θα πρέπει να ακολουθήσουν,  ενώ θα είναι ο κύριος κριτής των πιάτων. Ύστερα από μερικά… απογοητευτικά πιάτα το καλύτερο μεταξύ των χειρότερων, είναι αυτό της Μαρίνας και το έπαθλο είναι μια βραδινή έξοδος στον Διονύση Σχοινά. Η Μαρίνα επιλέγει ένα από τα αγόρια για να τη συνοδεύσει ενώ οι άλλοι δύο μένουν σπίτι!
Την επόμενη μέρα ο Σεφ καλεί τους 4 να προετοιμαστούν για το δείπνο και τους ανακοινώνει ότι ανεξάρτητα από το πόστο τους, όλοι θα περάσουν από το πάσο! Κατά την διάρκεια του dinner, από όλους τους διαγωνιζόμενους, η Μαρίνα αποδεικνύεται η πιο δυναμική από όλους, στο συγκεκριμένο πόστο. Πολλά πιάτα όμως έμειναν πίσω και ο Σεφ δίνει εντολή στον Ραφαήλ και τη Μαρίνα να πάνε στους πελάτες και να απολογηθούν για τις παραγγελίες.
Μετά το κλείσιμο, ο Σεφ τους στέλνει όλους στο σπίτι, για να ψηφίσουν τον προτεινόμενο προς αποχώρηση. Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, ο Νίνο παίρνει το λόγο, ο Ραφαήλ απαντάει με ένταση και η κουβέντα καταλήγει σε τσακωμό.
Το σπίτι είναι επίσημα πλέον χωρισμένο σε δύο στρατόπεδα…
Ο Σεφ, απογοητευμένος από όλους,  καλεί τους υποψήφιους και τους ανακοινώνει τη μαγειρική δοκιμασία.
Στο τέλος της βραδιάς οι 3 καλύτεροι σεφ του Hell’s Kitchen, θα πάνε στον Ημιτελικό!
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ