Αρχική LIFESTYLE Kylie Jenner: «Σβήνει» το χαμόγελο στα χείλη της… Ο γιατρός της απαγόρευσε...

Kylie Jenner: «Σβήνει» το χαμόγελο στα χείλη της… Ο γιατρός της απαγόρευσε τις πλαστικές λόγω εγκυμοσύνης!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Δεν τα περνάει καλά σε αυτήν την εγκυμοσύνη η Kylie Jenner… Δεν της φτάνει που βρίσκεται σε απόλυτο πανικό για τα κιλά της εγκυμοσύνης, τώρα οι γιατροί της απαγόρεψαν τα fillers και ξεφουσκώνουν τα σαρκώδη χείλια της!

Η εγκυμοσύνη για την οποία δήλωνε εδώ και ένα χρόνο περίπου πως είναι έτοιμη η Kylie Jenner, δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε. Αρχικά διέρρευσε στον τύπο πως, η μόλις είκοσι χρονών Kylie, βρίσκεται σε πανικό για το σώμα της που αλλάζει λόγω της εγκυμοσύνης και φοβάται πως θα παραμορφωθεί.

Το στερνοπούλι της Kris Kardashian και του Bruce Jenner πιστεύει πως θα πάρει πολλά κιλά, όσο σκληρά κι αν προσπαθήσει να το αποφύγει, όπως η αδερφή της Kim Kardashian, που είχε μία πολύ δύσκολη πρώτη εγκυμοσύνη και είχε φτάσει στο σημείο παραμόρφωσης και σοβαρών προβλημάτων υγείας.
Η Kylie Jenner, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ζητάει βοήθεια διαρκώς από τη μητέρα της και τις αδερφές της για να μην εμφανίσει ραγάδες και εκείνες μάταια προσπαθούν να την πείσουν πως είναι φυσιολογικές αλλαγές.

Μέχρι στιγμής το «πρόβλημα» του βάρους ήταν αυτό που την απασχολούσε ιδιαίτερα, αλλά τώρα ένα άλλο ζήτημα που δεν είχε σκεφτεί έκανε την εμφάνισή του. Ο πλαστικός της αρνήθηκε να την υποβάλλει σε θεραπεία με ενέσιμα fillers χειλιών και προσώπου στα οποία οφείλει την δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της εδώ και μερικά χρόνια.
Η Jenner επισκέφτηκε το ιατρείο του στο προγραμματισμένο τους ραντεβού για «συντήρηση» και έμαθε πως για όσο καιρό είναι έγκυος απαγορεύεται ρητά να υποβάλλεται σε πλαστικές επεμβάσεις.

Τα σαρκώδη χείλη της είναι το χαρακτηριστικό που την εκτόξευσε στην φήμη και όλοι γνωρίζουν πως ήταν αποτέλεσμα ενέσιμων προϊόντων, κάτι που και η ίδια έχει παραδεχθεί ανοιχτά, αλλά δεν αντέχει να βλέπει!
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Kylie Jenner είναι το πρόσωπο της καμπάνιας της εταιρείας καλλυντικών της, που βασίζεται κυρίως στα κραγιόν και τα lip gloss και αυτό σημαίνει απώλεια εσόδων για όλο αυτό το διάστημα.

Και επειδή όπως είπαμε τα προβλήματα δεν έχουν τέλος, δεν είναι μόνο τα απαγορευμένα fillers που απειλούν να σβήσουν το χαμόγελο από τα χείλη της. Οι φήμες πως η σχέση της με τον σύντροφό της, Travis Scott, δεν είναι και στα καλύτερά της, φουντώνουν κάθε μέρα.
Οι δύο τους δεν έχουν εμφανιστεί μαζί από την «αποκάλυψη»της εγκυμοσύνης. Ο 25χρονος ράπερ έχει φωτογραφηθεί με φίλους σε πάρτι και κλαμπ, αλλά η Kylie Jenner έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα. Εκείνος φέρεται να μην θέλει την δέσμευση της πατρότητας, ειδικά με μία κοπέλα που έχει δεσμό λίγων μηνών

Η Kylie που σκόπευε να κάνει μεγάλο πάταγο, αποκαλύπτοντας η ίδια την εγκυμοσύνη στα social media, εκτοξεύοντας την βάση των ακόλουθών της, κατά πολλές χιλιάδες ακόμα, τώρα φαίνεται να το ξανασκέφτεται για όλους τους παραπάνω λόγους.