ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στην τελική του ευθεία έχει μπει το My Style Rocks και σιγά σιγά, θα πρέπει να κάνουμε την καρδιά μας «πέτρα» να την αντέξουμε κι αυτήν την απώλεια, οι πολύπαθοι τηλεθεατές.
Γράφει ο Κώστας Κόκκολας
Ωστόσο, θα ήταν άδικο να μην παραδεχτείς πως την επιτυχία του την έκανε. Ένα κεράκι στη Ραμόνα, επιβάλλεται να της το ανάψουν εκεί στον ΣΚΑΪ, διότι χωρίς αυτή, θα έκαναν νούμερα τηλεβόα, το λες και βέβαιο αυτό, δεν το βγάζω από το κεφάλι μου.

Από την άλλη, είχαμε την ευκαιρία να δούμε την Ευαγγελία Αραβανή σε ρόλο «solo βιολί», εξολοκλήρου παρουσίασης τηλεοπτικού προγράμματος. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως, το consept ήταν «πάνω» της, αλλά την παράσταση την έχασε, αφού της την άρπαξαν από τα χέρια τα ξεκατινιάσματα κι οι ίντριγκες των συμμετεχουσών.

Πάντως, το My Style Rocks, δεν ανήκει στα προγράμματα εκείνα, που μπορείς να τα παρακολουθήσεις και πιο χαλαρά. Απαιτεί όλες σου τις αισθήσεις σε αφοσίωση, αφού, αν κάνεις παράλληλα και κάτι άλλο(πχ σιδερώνεις κα), μόνο ο ήχος, θα σε αποπροσανατολίσει.
Αν δηλαδή δεν κοιτάς, αλλά ακούς μόνο, μπορεί να πιστέψεις πως παρακολουθείς «Ρουκ Ζουκ».

Τη μελέτησε πολύ τη Ζέτα, η Ευαγγελία. Πάρα πολύ. Σε βαθμό που λες «κάτι έπαθαν τα αυτιά μου».
Ούτε αυτό το βγάζω από το κεφάλι μου. Στο τουίτερ γίνεται της μουρλής. Ακόμα και για «κλωνοποίηση» κάνουν λόγο οι τουιτεράδες, που από αυτούς δεν κρύβεσαι, ούτε χαρίζονται σε κανέναν.
Φταίει κιόλας, που τα δύο προγράμματα προβάλλονται και σε κοντινές ώρες και, ενώ έχεις πρόσφατη τη Μακρυπούλια, σου σκάει στο καπάκι η Αραβανή και την παθαίνεις τη σύγχυση.
Δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, αφού η Ζέτα, έχει πολύ δικό της τρόπο στην παρουσίαση, γεγονός που της δίνει μοναδικότητα, άρα το κοπιάρισμα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Για παράδειγμα, η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ», έχει καταφέρει να εντάξει στην παρουσίασή της ακόμα και τη «βαριεστιμάρα», με τρόπο όμως που δεν σου βγάζει αγένεια ή έλλειψη σεβασμού στον τηλεθεατή.
Αυτό είναι κάτι που δεν «πατιέται», ή κι αν προσπαθήσεις να «πατήσεις» πάνω του, θα αποτύχεις.

Υπάρχει φυσικά και η κριτική επιτροπή, που ούτε αυτή έκανε τη διαφορά, με φωτεινή εξαίρεση τον έμπειρο σε παρόμοια ριάλιτι, Χάρη Χριστόπουλο, ο οποίος όμως δεν έχει επαρκείς γνώσεις στο styling. Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και ο Στέλιος Κουδουνάρης που έχουν τις γνώσεις, το χάνουν αλλού.

Αρνούνται να δεχτούν πως δεν είναι οι πρωταγωνιστές και βρίσκονται διαρκώς σε μία μάχη επικράτησης, με τις συμμετέχουσες. Το γνωστό κυνήγι του πλάνου, όπως συνηθίζουμε να λέμε για αυτές τις περιπτώσεις.
Με τούτα και με κείνα, το My Style Rocks ετοιμάζεται να μας κουνήσει το μαντήλι του αποχαιρετισμού και το μόνο βέβαιο είναι, πως δεν προσέθεσε κάτι στην τηλεοπτική μας ζωή, εκτός ίσως, από κάποιες όμορφες εμφανίσεις φιλόδοξων κοριτσιών, που όμως κι αυτές, πολύ σύντομα, θα προστεθούν στο μεγάλο ντουλάπι της τηλεοπτικής μας λήθης!