Αρχική LIFESTYLE Tom Cruise: Τέταρτη φορά γαμπρός! Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγος; (photos)

Tom Cruise: Τέταρτη φορά γαμπρός! Ποια είναι η μέλλουσα σύζυγος; (photos)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πέντε χρόνια μετά το πολύκροτο διαζύγιό του από την Katie Holmes, ο Tom Cruise φέρεται να είναι έτοιμος να ντυθεί ξανά γαμπρός στα 54, για τέταρτη φορά στη ζωή του, με την 29χρονη νέα του σύντροφο.

Από καιρό κυκλοφορούσαν οι φήμες πως ο Tom Cruise διατηρεί δεσμό με την Βρετανίδα συμπρωταγωνίστρια του στην 6η ταινία της σειράς «Mission: Impossible», Vanessa Kirby. Η νεαρή ηθοποιός τράβηξε την προσοχή του Tom Cruise, με τον ρόλο της στο «The Crown» και αμέσως ζήτησε από τους παραγωγούς του M:I6 να την συμπεριλάβουν στο καστ.

Η χημεία τους στα γυρίσματα ήταν εμφανής ακόμα και τις ώρες που δεν είχαν σκηνές και αμέσως ξεκίνησαν οι φήμες πως οι δυο τους έχουν δεσμό.
Αυτό διαψεύστηκε στην αρχή, αλλά μετά από λίγο καιρό η «σιωπή» που επικρατούσε γύρω από τα προσωπικά του σταρ προκάλεσε ξανά συζητήσεις.
Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του “In Touch”, ο Tom Cruise πρόκειται να παντρευτεί μέχρι τις αρχές του 2018 την κατά 25 χρόνια νεότερή του Kirby, με την οποία είναι καταγοητευμένος.

«Θέλει να την κάνει την επόμενη κυρία Tom Cruise. Είναι ξετρελαθεί με την απίστευτη γοητεία και την ενέργειά της. Πιστεύει πως είναι τέλεια για να γίνει η επόμενη γυναίκα του», δήλωσε πληροφοριοδότης από το περιβάλλον του Cruise στο περιοδικό.

Οι γάμοι του Tom Cruise θεωρούνται πως υπήρξαν επιλογές που εγκρίθηκαν ως «κατάλληλες», από τα σημαντικότερα μέλη και τον ιδρυτή της Σαϊεντολογίας, της οποίας είναι φανατικός ακόλουθος ο ηθοποιός.

Το διαζύγιό του με την Katie Holmes, εικάζεται πως είναι αποτέλεσμα της πίεσης που αισθανόταν η 38χρονη πρώην κυρία Cruise από τον ασφυκτικό κλοιό της αίρεσης και τον έλεγχο που είχε στη ζωή τους.
Όπως όλα δείχνουν, το πέρας της πενταετίας μετά την διάλυση του γάμου τους, ήταν ορόσημο και για τους δύο, μετά τη λήξη του ιδιωτικού συμφωνητικού που είχαν υπογράψει και απαγόρευε στην Holmes να δημοσιεύσει σχέσεις της, πριν την πάροδο της συγκεκριμένης περιόδου.